Για μια σχέση εμπιστοσύνης

Ήρθε η ώρα να ρίξουμε γέφυρες και να περάσουμε απέναντι. Να αφήσουμε πίσω την απογοήτευση, τη μιζέρια, τον κυνισμό, τη διαφθορά, την ισοπέδωση κάθε ιδανικού, το αδιέξοδο. Να περάσουμε απέναντι στην ελπίδα, την προοπτική, τη βεβαιότητα των λόγων, την ασφάλεια των έργων, την αξιοποίηση και την αξιοκρατία.

Ήρθε η ώρα για μια κοινωνία φιλόξενη για όλες τις κοινωνικές ομάδες, όλες τις ηλικίες, για κάθε έναν πολίτη ξεχωριστά. Μια καινούργια αρχή για μια κοινωνία όπως μας αξίζει και όπως έχουμε οραματιστεί. Για μια κοινωνία με αρχές και ιδανικά: κοινωνική δικαιοσύνη, σιγουριά, αξιοπρέπεια, ελευθερία, ελπίδα.


Με πολίτες ελεύθερους από κάθε άνομο συμφέρον, κάθε εξάρτηση και εγκλωβισμό στα γρανάζια της διαφθοράς.

Με εργαζόμενους, με προοπτικές στον παραγωγικό βίο, κατοχυρωμένα δικαιώματα και δίκαιη φορολόγηση της εργασίας τους.

Με συνταξιούχους που ζουν με αξιοπρέπεια και όχι σαν απόκληροι ενός κράτους που δεν τους σέβεται.

Με γυναίκες προστατευμένες ως προς τα δικαιώματα τους, ως εργαζόμενες και ως μητέρες.

Με τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες να αποτελούν πολίτες επί ίσης όροις.

Με νέους ελεύθερους, χωρίς αγωνία για την αναζήτηση μιας θέσης εργασίας, χωρίς απογοήτευση για το πτυχίο χωρίς αντίκρισμα, χωρίς απαξίωση για την πολιτική πραγματικότητα.

Με νέους πρωταγωνιστές στα πολιτικά δρώμενα, με άποψη και δημιουργικότητα.

Με ποιότητα ζωής σε ένα ποιοτικό περιβάλλον φυσικό και κοινωνικό, αναπτυγμένο και προστατευμένο με γειτονιές ζωντανές και χαρούμενες, ανθρώπους δυνατούς χωρίς κατάθλιψη και άλλες διαταραχές που μαστίζουν τη σύγχρονη καταπιεσμένη κοινωνία.


Σε αυτήν την προσπάθεια επιθυμώ να συμμετάσχω ενεργά και εγώ. Ως νέος άνθρωπος που αναζητά καθαρότερες ματιές στον ορίζοντα, ως γυναίκα που είναι επιφορτισμένη με πλήθος υποχρεώσεων και έχει ανάγκη τη συνδρομή του κράτους. Ως πολίτης που αξιώνει μια ζωή με αξιοπρέπεια και προοπτική.


Ήμουν για πρώτη φορά υποψήφια βουλευτής Β Αθήνας στις Εθνικές Εκλογές του 2007 ενώ από το 1998 έως σήμερα έχω την τιμή να εκλέγομαι Δημοτική Σύμβουλος στο Χολαργό.


Τώρα ζητάω από εσάς την ίδια τιμή με τη δέσμευση ότι θα γίνω η φωνή σας με συνέπεια και σοβαρότητα χωρίς ακρότητες και κομπασμό.


Για μια σχέση εμπιστοσύνης...

Βικτωρία (Βίκυ) Νικάκη

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλησπερα σας

Ολα ωραια και καλα αυτα που γράφετε...υπαρχουν όμως καποια ουσιαστικά πραγματα τα οποια δεν αναφέρεστε..!!
Πρώτον: το έλειμα εφυγε απο τα 120 δις στα 250 δις. Εσεις σαν ΠΑΣΟΚ , γιατι και πως δημιουργησατε τετοιο έλειμα?
ΔΕυτερον: Πως μας διαβεβεώνετε οτι τα σφάλματά σας δεν θα τα επαναλάβετε ( σφάλματα διακυβέρνησης εποχής Σιμήτη και Παπανδρέου )

Σας ευχαριστώ για την απάντησή σας

ΦΩΤΗΣ ΖΥΓΟΥΛΗΣ είπε...

BIKY MOY ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ. ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ. ΕΧΕΙ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ. ΧΩΡΙΣ ΕΓΩΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΣΩΣΤΡΕΦΕΙΑ ΘΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ. ΜΠΡΑΒΟ ΒΙΚΥ!!!