Εκδήλωση "Χολαργός", 2006

Ο Χολαργός είναι ένα σύγχρονο προάστιο με αξιόλογη ανάπτυξη. Οι υποδομές του είναι αρκετές, οι κοινωνικές παροχές του αξιόλογες. ΒΕΒΑΙΑ υπάρχουν αρκετά έργα ακόμα που πρέπει να γίνουν καθώς και λειτουργίες που πρέπει να αναβαθμιστούν. Τα προβλήματα της καθημερινότητας(στάθμευση, καθαριότητα, ασφάλεια, κυκλοφορία) πρέπει να βρουν λύση άμεσα. Η αντίληψη των αναγκών, η δημιουργία ευκαιριών, η ευελιξία και ο σχεδιασμός με όραμα είναι μονόδρομος προς αυτή την κατεύθυνση. Η εποχή των ραγδαίων εξελίξεων δεν πρέπει να αφήσει πίσω την πόλη μας. Ο Χολαργός μπορεί να αποτελέσει πρότυπο κέντρο διαβίωσης ,το ιδανικό «σπίτι» για κάθε πολίτη.

Με ποιό τρόπο;
Ο ΠΟΛΙΤΗΣ να ΓΙΝΕΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ!
ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ για την βελτίωση του τρόπου ζωής!
ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ για την εξασφάλιση της ποιότητας στο τόπο που ζει και εργάζεται.
ΝΑ βγει από το σπίτι του.
ΝΑ δραστηριοποιηθεί.
ΝΑ πει τους προβληματισμούς και τις επιθυμίες του.
ΝΑ καταθέσει τις ιδέες του.
ΝΑ γίνει συμμέτοχος στο ΟΡΑΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ!

Η κάθε δημοτική αρχή πρέπει να μπορεί να αφουγκράζεται τα προβλήματα και τις επιθυμίες των πολιτών, να επικοινωνεί και να συνεργάζεται μαζί τους .Με αυτόν τον τρόπο θα βάζει τις σωστές προτεραιότητες στο έργο που σκοπεύει να προσφέρει.

Και σε αυτό το έργο ο ΠΟΛΙΤΗΣ θα είναι ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ.
Όχι απλός ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ των όσων γίνονται.
!
ΕΛΑΧΙΣΤΑ από τα παραπάνω έκανε η ΤΩΡΙΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ.
Αποτέλεσε μάλλον μια ΔΥΣΑΡΕΣΤΗ ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ.
Η παρένθεση κλείνει εδώ!

ΠΛΕΟΝ ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΣΕΛΙΔΑ!

Σε αυτή την προσπάθεια δικαιούστε να συμμετέχετε και εσείς καθημερινά με το λόγο σας, τη δράση σας, την προσφορά σας. Η αρχή θα γίνει με τη ψήφο σας που είναι πολύτιμη και καθοριστική στη φάση που βρισκόμαστε για το μέλλον του Χολαργού .


Σε αυτή την προσπάθεια συμμετέχω ενεργά και εγώ ως δημοτική σύμβουλος τα τελευταία οκτώ χρόνια γεγονός που με τιμά ιδιαίτερα.Πάντα πίστευα ότι πρέπει οι «νέοι» να εκλέγονται στα δημοτικά συμβούλια για να υπάρχει αέρας φρεσκάδας και διάρκεια προσφοράς .Σήμερα παραμένω ακόμα νέα αλλά είμαι πλέον έμπειρη και πιο έτοιμη από ποτέ για μια δημιουργικότερη συνέχεια με άποψη και έργο.


Βικτωρία (Βίκυ) Νικάκη

Δεν υπάρχουν σχόλια: